De Praktijk

De Lotus Bloem is een dynamische praktijk met een bijzondere aanpak. Door middel van een combinatie van verschillende lichaamsgerichte technieken word je op speelse wijze meegenomen op een ontdekkingsreis door lichaam, ziel en geest.

Tijdens een sessie bij Praktijk De Lotus Bloem, kun je leren meer vanuit je hart en je gevoel te gaan handelen. En vooral om te leren ontspannen in het huidige moment.


Daarbij maak ik gebruik van ademhalings- en ontspanningstechnieken zodat je op een heel praktische manier kunt ervaren wat je zelf kunt doen. Het ontvangen van een Tantrische massage kan een essentieel onderdeel zijn van de sessie. Hierin leer je beter om te gaan met je seksuele energie en te ontspannen in de lichamelijke opwinding. Zonder dat je moet presteren.

Je maakt contact met je passie, je levenslust, je kracht en je zachtheid, je speelsheid en sensualiteit door middel van beweging en dans, ademwerk zacht energetisch lichaamswerk, Reiki en tantrische massage.
Laat je meevoeren en ontdek je verlangens, dromen en fantasieŽn. Voel de sensatie van het letterlijk in beweging komen van je lijf.

Ervaar de bevrijding die het geeft om precies te mogen zijn wie je bent.

Ter ondersteuning van het lichaamsgerichte werk kan ook het (therapeutisch) gesprek deel uitmaken van de sessies. De Lotus Bloem is echter geen psychotherapie of seksuologie praktijk. Voor mensen met psychische klachten of seksueel disfunctioneren zijn wellicht andere vormen van therapie aan te bevelen.

Praktijk De Lotus Bloem - AdriŽnne Acke
Stortemelk 155 - 2401 BX Alphen aan den Rijn
Tel: 0172-410059 / 06-42250219